Ludzie po 40-stce. Strona: 4

Dodano: 2010-02-28 12:32

A jeszcze nie byłem :) i jest mi wszystko jedno czym ale dotre w tym roku ...

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-02-28 12:44

HBVILK napisał(a):
A jeszcze nie byłem :) i jest mi wszystko jedno czym ale dotre w tym roku ...

prawidłowo. zapraszamy na pole podwyższysz trochę średnią wieku

Dodano: 2010-02-28 13:05

kalendarzowo na 100% podwyższe ale mentalnie no niewiem mogę zaniżyć ....mam nadal dzikie pomysły

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-02-28 13:30

dzikie pomysły ma połowa pola, wystarczy poobserwować co się dzieje po północy koło basenu hehehe

Dodano: 2010-02-28 14:05

Do tematów o CP zapraszam, a nie w temacie o wieku 40 lat piszecie o samochodach itp.

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-02-28 14:19

bo mając 40 lat należy zacząć myśleć już o własnym samochodzie !!

Dodano: 2010-02-28 16:28

Pasek mam juz dwa samochody i jeden motör i dupa z jezdzeniem po Polsce bo trzeba wtedy promem plynac a ja wole latac ...

Marzenia Dodano: 2010-02-28 17:50

black_gothic napisał(a):
Lupp- racja jest po Twojej stronie, Ale tak przyjemnie pomarzyć o fortunie .
Swoją firemkę bym szybciej rozwineła, na CP pojechała czarnym, klimatycznym MERCEDESEM a nie opelkiem w wieku tuż przed podstawówką.

Jak już kto ma potrzebę oddawania komuś pieniędzy za frajer, to lepiej dać potrzebującym- chorym, dzieciom etc. Tu nagroda jest natychmiastowa i bezcenna. W Totku - tylko złudzenie. Firmę rozwiniesz i Mercedesa zdobędziesz tylko pracując własnymi rączkami( oczywiście, dla czystości stylu, mogą być w koronkowych rękawiczkach :) )
P.S. W rachunku prawdopodobieństwa jest kryterium gry sprawiedliwej. Totek oczywiście go ... nie spełnia!

Do not quote - think for yourself

Dodano: 2010-02-28 17:58

thistle89 napisał(a):
Do tematów o CP zapraszam, a nie w temacie o wieku 40 lat piszecie o samochodach itp.

Dobrze się czujesz?

Dodano: 2010-02-28 19:15

thistle89 jak byłam w Twoim wieku jeżdziłam autostopem i dzwigałam prawie 40 kg plecak na grzbiecie , dziś z powodu zużycia kręgosłupa mogę wziąść do ręki 5 kg, wszystko się zużywa oprócz tego środka, tak jakby czas się zatrzymał, dlaczego tzw dusze, jażń razem z ciałem się nie starzeje ?
Jeszcze Was nie widziałm , a już lubię.Będę na CP pod swoją flagą.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-02-28 19:49

black_gothic napisał(a):

Jeszcze Was nie widziałm , a już lubię.

jesteś stuprocentowo pewna?

Dodano: 2010-02-28 19:55

W tym przypadku nie myślałam o Tobie, ale może jak Cię spotkam zmienię zdanie.

Dodano: 2010-02-28 20:05

Gabriela napisał(a):
[quote:f3acf8d6cb="thistle89"]Do tematów o CP zapraszam, a nie w temacie o wieku 40 lat piszecie o samochodach itp.

Dobrze się czujesz?[/quote:f3acf8d6cb]

Wyśmienicie.

black_gothic -> Też jeżdżę na stopa, ale na krótki i znanych mi trasach i nie zamierzam przestać :)
Dusza się nie starzeje - hm - możliwe - muszę jej zapytać Na moje to dusza zbiera doświadczenie :)
Kto by Paska nie lubił :D Jest jedyny w swoim rodzaju :D

Dodano: 2010-02-28 20:32

Wracamy do tematu czyli po 40-stce ... Mgliście już pamiętam jak miałem 20 lat i skakałem przy muzyce Siekiery,KSU ,Joy Division ,Bauhausu .. Wszystko było cholernie proste ...Muza ,pifko,panienki..zajebisty lajf ..tak sobie myślałem ...potem motory ,trasy,znowu pifko,muza ,panienki...aż spotkałem tę jedną jedyną i zero motorów ,pifka ,muza tylko w garażu ( bo można głośno) no i zero panienek ...myślałem : zajebisty lajf - żona ,stabilizacja .. a potem rozwód ( mąz od zarabiania był od świtu do zmierzchu ... a dla przyjemności to żona znalazła dobiegacza :) ) i 40 na karku i co teraz :MOTORY, MUZA,PIFKO,PANIENKI i znowu jest zajebiście ... i lajf stał się prosty :) Wiem ,że zaraz zostanę potępiony zwłaszcza za -panienki_ ale co ...picie ,krycie i borsuczenie jak to Siczka kiedyś powiedział ..bo co robic przed nieuchronnym końcem ...zapaść na emigrację wewnętrzną...

Dodano: 2010-02-28 20:37

HBVILK napisał(a):
Wiem ,że zaraz zostanę potępiony zwłaszcza za -panienki_ ale co ...

Masz zdrowy odruch - za co tępić? Trzeba się cieszyć, że odruch jest ;D

Dodano: 2010-03-01 08:26

No to fakt odruch jecze jest ...to pocieszajace i tchnace optymizmem dla mlodszych wiekiem..he he

Dodano: 2010-03-01 08:42 Zmieniono: 2010-03-01 08:43

thistle89 napisał(a):

< wstydniś > haha

a u specjalisty widzę, że życie wygląda jak istna sinusoida. tak więc za jakiś czas możesz spodziewać się chopie kolejnej żonuli i powrotu z głośnikami do garażu

Dodano: 2010-03-01 13:29

Paskievicz napisał(a):
[quote:89643c598b="thistle89"]

< wstydniś > haha

a u specjalisty widzę, że życie wygląda jak istna sinusoida. tak więc za jakiś czas możesz spodziewać się chopie kolejnej żonuli i powrotu z głośnikami do garażu [/quote:89643c598b]Spox Pasek teraz to taka sobie znajde Melomanke, ze sasiedzi zejda do garazu szukajac ciszy... he he

Dodano: 2010-03-01 13:47

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun
dusza - SOMEWHERE IN THE REALM OF IMAGINATION, cialo - LUND/SZWECJA

No tak... nie ma jak kompatybilnosc

All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.&#8221;

Dodano: 2010-03-01 14:29

Jak się tu sprowadziliśmy to na początku sąsiedzi próbowali zagłuszyć Rammsteina czy Budgie disko polo ale my mamy lepsze głośniki Cha ! Cha!
Lubię czasem posłuchać klasyki pamięta kto jeszcze Led Zeppelinów, Deep Purple. Nazareth, Black Sabbath, AC DC?Dobrze się przy nich drewno rąbało .
Matka zdzierała mi ich plakaty ze słomianej maty na ścianie.

Dodano: 2010-03-01 15:15

black_gothic napisał(a):

Matka zdzierała mi ich plakaty ze słomianej maty na ścianie.

dobrze robiła. no bo po jaką cholere ściany szpecić

Hiiiiiii Dodano: 2010-03-01 15:19

Hiiiii... Pasek koniecznie musimy sie wodki napic na CP ...rozbijaja mnie Twoje komentarze ..tyry ryry he he

Hiiiiiii Dodano: 2010-03-01 15:35

HBVILK napisał(a):
Hiiiii... Pasek koniecznie musimy sie wodki napic na CP ...rozbijaja mnie Twoje komentarze ..tyry ryry he he

ale pamiętaj że jako zagrycha tylko ogóry albo inna cebula bo ja wegetarianin i golonce mówię STOP

Dodano: 2010-03-01 18:11

jedno co warto to ...napic sie warto

Dodano: 2010-03-01 21:36

Przywiozę na spróbowanie mojej nalewki na węgierkach- no po prostu łakocie i witaminy.
Kurlandzka szlachta nie zakansza.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło